Menşe yeri:
Çin
Marka adı:
OEM
Model numarası:
ER14505
Model: ER14505 Birincil lityum piller Li-SOCl Enerji tipi AA boyutu
Teknik veri:
| Ad | Lityum Tionil Klorür Pil |
| Model | ER14505 |
| Boyut | AA |
| Nominal kapasite (2mA~2V) | 2.4 Ah |
| Anma voltaj | 3.6 V |
| Maksimum sürekli deşarj akımı | 100 mA |
| Maksimum deşarj akımı (darbe) | 200 mA |
| Ağırlık | 22 g |
| Çalışma sıcaklığı aralığı | -55℃~+85℃ |
Uygulama:
Kamu Hizmetleri Sayaçları
Otomatik Sayaç Okuma
Tıbbi Elektronik
Bellek Yedekleme
Takip Sistemleri
Kolluk Kuvvetleri (RFID)
Deprem Dedektörleri
Dijital Kontrol Cihazları
Uzaktan İzleme Sistemleri
Elektronik Geçiş Ücreti Etiketleri
Bilimsel Cihazlar
Taşınabilir İletişim Ekipmanları
Radyo İstasyonları
Ve küçük boyut gerektiren diğer elektrikle çalışan cihazlar
Yüksek güçlü piller.
![]()
Önemli Notlar:
Pili kısa devre yapmayın veya şarj etmeyin.
Aşırı deşarj, ezme, yakma ve pili sökmek yasaktır.
Pili izin verilen sıcaklık aralığının üzerinde ısıtmayın/kullanmayın.
Lityum Tionil Klorür Piller
Özellikler:
1. Yüksek enerji yoğunluğu (620Wh/Kg); tüm lityum piller arasında en yükseğidir.
2. Yüksek açık devre voltajı (tek hücre için 3.66V), yüksek çalışma voltajı (yüke göre değişir,
normalde 3.3V ila 3.6V arasında değişir).
3. Geniş çalışma sıcaklığı aralığı (-55C~+85C).
4. Kararlı voltaj ve akım, hücre kapasitesinin %90'ından fazlası yüksek plato
voltajında deşarj olur.
5. Orta
akım darbeleriyle sürekli düşük akım deşarjı için uzun çalışma süresi (8 yıldan fazla).
6. Düşük kendi kendine deşarj oranı (yılda %1'den az) ve uzun depolama ömrü (normal
oda sıcaklığında 10 yıldan fazla).
Şarj Edilemeyen Piller Ürün listesi
| Uluslararası Model Boyutu | Model Numarası | Maksimum Boyut | Ağırlık | Nominal | Son Voltaj | Nominal Kapasite | Maksimum Sürekli Çalışma Akımı | Maksimum Darbe Deşarj Akımı |
| mm | g | Voltaj | V | mAh | mA | mA | ||
| AAA | ER10450 | φ10.4X45.3 | 8 | 3.6 | 2 | 600(1mA) | 25 | 60 |
| ER11120 | φ11.5X12.0 | 2 | 3.6 | 2 | 100(0.2mA) | 2 | 4 | |
| ER13150 | φ13.5X15.0 | 6 | 3.6 | 2 | 450(0.5mA) | 10 | 30 | |
| L31 | ER13460 | φ13.5X46.0 | 14 | 3.6 | 2 | 1500(1mA) | 60 | 100 |
| 1/2AA | ER14250 | φ14.5X25.0 | 10 | 3.6 | 2 | 1200(0.5mA) | 20 | 45 |
| 2/3AA | ER14335 | φ14.5X33.5 | 13 | 3.6 | 2 | 1650(1.3mA) | 75 | 150 |
| AA | ER14505 | φ14.5X50.5 | 22 | 3.6 | 2 | 2400(2mA) | 100 | 200 |
| 2/3A | ER17335 | φ17.0X33.5 | 21 | 3.6 | 2 | 2100(2mA) | 100 | 200 |
| ER17505 | φ17.0X50.5 | 25 | 3.6 | 2 | 3400(4mA) | 120 | 200 | |
| A | ER18505 | φ18.8X50.5 | 30 | 3.6 | 2 | 4000(2mA) | 120 | 200 |
| C | ER26500 | φ26.2X50.0 | 53 | 3.6 | 2 | 8500(3mA) | 130 | 300 |
| D | ER34615 | φ34.0X61.5 | 108 | 3.6 | 2 | 19000(2mA) | 200 | 400 |
| Uluslararası Model Boyutu | Model Numarası | Maksimum Boyut | Ağırlık | Nominal | Son Voltaj | Nominal Kapasite | Maksimum Sürekli Çalışma Akımı | Maksimum Darbe Deşarj Akımı |
| mm | g | Voltaj | V | mAh | mA | mA | ||
| 1/2AA | ER14250M | φ14.5X25.2 | 10 | 3.6 | 2 | 750(4mA) | 120 | 250 |
| 2/3AA | ER14335M | φ14.5X33.5 | 13 | 3.6 | 2 | 1200(4mA) | 300 | 500 |
| AA | ER14505M | φ14.5X50.5 | 22 | 3.6 | 2 | 1800(10mA) | 500 | 1000 |
| 2/3A | ER17335M | φ17.0X33.5 | 21 | 3.6 | 2 | 1700(5mA) | 500 | 1000 |
| A | ER18505M | φ18.8X50.5 | 30 | 3.6 | 2 | 3200(10mA) | 800 | 1500 |
| C | ER26500M | φ26.2X50.0 | 53 | 3.6 | 2 | 6500(10mA) | 1000 | 2000 |
| D | ER34615M | φ34.0X61.5 | 108 | 3.6 | 2 | 14000(10mA) | 2000 | 3000 |
| Uygulama:Kamu Hizmetleri Sayaçları, Otomatik Sayaç Okuma, Tıbbi Elektronik, Bellek Yedekleme, Takip Sistemleri, Kolluk Kuvvetleri (RFID), Deprem Dedektörleri, Dijital Kontrol Cihazları, Uzaktan İzleme Sistemleri, Elektronik Geçiş Ücreti Etiketleri, Bilimsel Cihazlar, Taşınabilir İletişim Ekipmanları, Radyo İstasyonları ve küçük boyut, yüksek güçlü piller gerektiren diğer elektrikle çalışan cihazlar. | ||||||||
Çizim:
![]()
Resim:
![]()
1.Ana ürününüzü bana söyleyebilir misiniz?
Cevap:Ana üretimimiz LiMnO2 esnek pil (ultra ince hücre), LiSoCl2 pil ve Şarj Edilebilir pildir.
2.MOQ'unuz nedir?
Cevap:Mevcut ürünler için MOQ yok
OEM tasarımları için ürün başına MOQ 500 adettir
3.Logomuzu özelleştirebilir miyiz?
Cevap:Evet, baskınızı yapabiliriz ve orijinal tasarım hizmetini de kabul ediyoruz.
4.Örnek Tarihi nedir?
Cevap:Detaylar onaylandıktan sonra 1 hafta içinde göndereceğiz.
5.Sipariş Teslim Tarihi nedir?
Cevap:Stoklarımızdaki mevcut ürünler için 3-5 gün uygundur.
OEM tasarımları için 15-25 gün gerekir
6.Ödeme öğenizi bana söyleyebilir misiniz?
Ödeme Kalemi:
1: T/T, kredi kartı / Visa / Mastercard / Alipay
2: %30 depozito peşin, %70 bakiye sevkiyat öncesi ödenir.
7.Satış sonrası hizmetiniz nedir.
Cevap:Ürünlerin hasarlı olduğunu bulduğunuzda, lütfen fotoğrafları çekin ve konuştuğunuz satış elemanına gönderin. Bunu ele alacağız ve size tatmin edici bir çözüm yöntemi sunacağız.
8.Online sipariş verebilir miyiz?
Cevap:Elbette verebilirsiniz ve müşterilerimizin çevrimiçi sipariş vermesini şiddetle destekliyoruz. Siparişi çevrimiçi veya çevrimdışı vermeniz fark etmeksizin, şirketimiz tarafından kalite güvencesi alırsınız.
9.Sipariş vermeden önce fabrikanızı ziyaret edebilir miyiz.
Cevap:Evet. Uygun olduğunuzda fabrikamızı ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretinizden sonra bize güveneceğinizden eminiz. İhtiyacınız olursa sizi alırız.
Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.