logo
Evde > Ürün > Lityum Tiyonil Klorür Pil >
Er14335 3.6v Lityum LiSOCl2 Pil 3.6V 1.65AH 2 / 3AA

Er14335 3.6v Lityum LiSOCl2 Pil 3.6V 1.65AH 2 / 3AA

Er14335 Lityum LiSOCl2 Pil

3.6v Lityum LiSOCl2 Pil

1.65AH Silindir Lityum Piller

Menşe yeri:

Çin

Marka adı:

OEM

Model numarası:

ER14335

Bizimle İletişim
Teklif Et
Ürün Ayrıntıları
Boyut:
2/3AA
Şekil:
Silindir
Nominal Gerilim:
3.6V
Ağırlık:
yaklaşık 13 gr
Hayat:
10 Yıl
Renk:
Mavi veya müşteriye bağlıdır
Boyut:
φ14,5X33,5
Terminaller:
Özelleştirilmiş
Vurgulamak:

Er14335 Lityum LiSOCl2 Pil

,

3.6v Lityum LiSOCl2 Pil

,

1.65AH Silindir Lityum Piller

Ödeme ve Nakliye Şartları
Min sipariş miktarı
10 parça
Fiyat
Bargain
Ambalaj bilgileri
CARTONS
Teslim süresi
5-7 Çalışma Günleri
Ödeme koşulları
L / C, T / T, Western Union
Yetenek temini
10000pcs / gün
Ürün Tanımı

 

Model: ER14335 Lityum Tionil Klorür Piller Li-SOCl Enerji tipi 2/3AA boyut

 

 

Teknik veri:

 

Ad Lityum Tionil Klorür Pil
Model ER14335
Boyut 2/3AA
Nominal kapasite (2mA~2V) 1650 mAh
Anma voltaj 3.6 V
Maksimum sürekli deşarj akımı 75 mA
Maksimum deşarj akımı (darbe) 150 mA
Ağırlık 13 g
Çalışma sıcaklığı aralığı -55℃~+85℃

 

 

Uygulama:

 

Sayaç Okuma

 

Otomatik Sayaç Okuma

 

Tıbbi Elektronik

 

Bellek Yedekleme

 

Takip Sistemleri

 

Kolluk Kuvvetleri (RFID)

 

Deprem Dedektörleri

 

Dijital Kontrol Cihazları

 

Uzaktan İzleme Sistemleri

 

Elektronik Geçiş Ücreti Etiketleri

 

Bilimsel Cihazlar

 

Taşınabilir İletişim Ekipmanları

 

Radyo İstasyonları

 

Ve küçük boyut gerektiren diğer elektrikle çalışan cihazlar

 

Yüksek güçlü piller.

 

Er14335 3.6v Lityum LiSOCl2 Pil 3.6V 1.65AH 2 / 3AA

Önemli Notlar:

 

Pili kısa devre yapmayın veya şarj etmeyin.

 

Aşırı deşarj, ezme, yakma ve pili sökmek yasaktır.

 

Pili izin verilen sıcaklık aralığının üzerinde ısıtmayın/kullanmayın.

 

 

Lityum Tionil Klorür Piller

 

Özellikler:

 

1. Yüksek enerji yoğunluğu (620Wh/Kg); tüm lityum piller arasında en yükseğidir.


2. Yüksek açık devre voltajı (tek hücre için 3.66V), yüksek çalışma voltajı (yüke göre değişir,

 

normalde 3.3V ila 3.6V arasında değişir).


3. Geniş çalışma sıcaklığı aralığı (-55C~+85C).


4. Kararlı voltaj ve akım, hücre kapasitesinin %90'ından fazlası yüksek plato

 

voltajında deşarj edilir.


5. Uzun çalışma süresi (8 yıldan fazla) sürekli düşük akım deşarjı için orta

 

akım darbeleriyle.


6. Düşük kendi kendine deşarj oranı (yılda %1'den az) ve uzun depolama ömrü (10 yılın üzerinde

 

normal oda sıcaklığında).

 

Şirket :

Er14335 3.6v Lityum LiSOCl2 Pil 3.6V 1.65AH 2 / 3AA

Er14335 3.6v Lityum LiSOCl2 Pil 3.6V 1.65AH 2 / 3AA

Er14335 3.6v Lityum LiSOCl2 Pil 3.6V 1.65AH 2 / 3AA

 

 

Şarj edilemeyen piller Ürün listesi

Lityum Tionil Klorür hücreleri
Model voltaj (v) kapasite(mAh) boyut(mm) Nominal Deşarj Akımı(mA) ağırlık (g)
Çap Yükseklik
 
ER10250 3.6 400 10.5 25 0.5 5
ER10280 3.6 450 10.5 28 0.5 6
ER10450 3.6 700 10.5 45 1 8
ER14250 3.6 1200 14.5 25.4 1 10
ER14335 3.6 1600 14.5 33.5 1 12
ER14505 3.6 2400 14.5 50.5 2 19
ER17335 3.6 1800 17.5 34 3 18
ER17505 3.6 3200 17.5 50.5 3 26
ER18505 3.6 3600 18.7 50.5 3 28
ER26500 3.6 9000 26.2 50 4 52
ER34320 3.6 8000 34.2 32.5 4 58
ER34615 3.6 19000 34.2 61.5 5 100
ER341245 3.6 36000 34.2 124.5 10 195
ER14250M 3.6 800 14.5 25.4 2 10
ER14335M 3.6 1300 14.5 33.5 3 13
ER14505M 3.6 2200 14.5 50.5 4 19
ER17505M 3.6 2800 17.5 50.5 5 27
ER18505M 3.6 3200 18.7 50.5 5 28
ER26500M 3.6 6500 26.2 50 10 52
ER34615M 3.6 14000 34.2 61.5 15 100
ER13150S 3.6 300 13.2 15 0.5 6
ER14250S 3.6 750 14.5 25.2 1 10
ER14505S 3.6 1600 14.5 50.5 2 20
ER26500S 3.6 4100 26.2 50 4 60
ER34615S 3.6 10500 34.2 61.5 5 106
ER2450 3.6 500 24.5 5.9 1 9
ER32100 3.6 1700 32.9 10 1 25
ER3265 3.6 1000 32.9 6.5 1 17
ER9V 10.8 1200 17*26.3*48.5 1 30
EF651615 3.6 400 16.8*15.8*6.8 1 5
EF651625 3.6 750 16.8*25.8*6.8 1 8
Not: 1)"M"-Güç Tipi; 2)"S"-Yüksek Sıcaklık;

 

 

 

SSS

1.Ana ürününüzü bana söyleyebilir misiniz?

Cevap: Ana üretimimiz LiMnO2 esnek pil (ultra ince hücre), LiSoCl2 pil ve Şarj edilebilir pildir.

 

2.MOQ'unuz nedir?

Cevap: Stokta bulunan ürünler için MOQ yok

OEM tasarımları için MOQ ürün başına 500 adettir

 

3.Logomuzu özelleştirebilir miyiz?

Cevap: Evet, baskınızı yapabiliriz ve orijinal tasarım hizmetini de kabul ederiz.

 

4.Örnek Tarihi nedir?

Cevap: detaylar onaylandıktan sonra 1 hafta içinde göndereceğiz.

 

5.Sipariş Teslim Tarihi nedir?

Cevap: Stoklarımızdaki mevcut ürünler için 3-5 gün yeterlidir.

OEM tasarımları için 15-25 gün gerekir

 

 

6.Ödeme öğenizi bana söyleyebilir misiniz?

Ödeme Kalemi:

1: T/T, kredi kartı / Visa / Mastercard / Alipay

2: %30 depozito peşin, %70 bakiye sevkiyat öncesi ödenir.



7.Satış sonrası hizmetiniz nedir.
Cevap: Ürün hasarlı bulunduğunda, lütfen fotoğrafları çekin ve konuştuğunuz satış elemanına gönderin. Bunu halledeceğiz ve size tatmin edici bir çözüm yöntemi sunacağız.

8.Online sipariş verebilir miyiz?
Cevap: Elbette ve müşterilerimizin online sipariş vermesini şiddetle destekliyoruz. Online veya çevrimdışı sipariş verseniz de şirketimiz tarafından kalite garantisi alırsınız.

9.Sipariş vermeden önce fabrikanızı ziyaret edebilir miyiz.
Cevap: Evet. Uygun olduğunuzda fabrikamızı ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretinizden sonra bize güveneceğinizden eminiz. İhtiyacınız olursa sizi alırız.

 

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Lityum Tiyonil Klorür Pil Tedarikçi. Telif hakkı © 2018-2026 Lu’s Technology Co., Limited - Tüm haklar saklıdır.